Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OleOleOle V3C øslo Squad
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hervik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakewell met de inworp. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto geeft een lange en hoge pass. Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 1:0

11e minuut.
Ascane geeft de bal voor. Bittencourt is nu in balbezit. Bittencourt passt de bal zonder na te denken. Bakewell rent richting de bal. Bakewell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ruperto met een sublieme pass. Daar is Carbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbo probeert naar een medespeler te passen. Šultes rent richting de bal. Šultes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Bøen met een snelle inworp. Stormoen is nu in balbezit. Stormoen geeft een lange en hoge pass. Friberg springt en kopt de bal. D`Alberto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OleOleOle - V3C øslo Squad 1:1

23e minuut.
Daar is Skretteberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbo rent richting de bal. Carbo passt de bal zonder na te denken. Šultes is nu in balbezit. Šultes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 2:1

25e minuut.
Bakewell met een sublieme pass. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo passt de bal met de wreef. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 3:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto geeft de bal voor. Carbo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo passt de bal in één keer door. Ruperto probeert naar een medespeler te passen. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes schiet op doel. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 4:1

30e minuut.
Carbo met een sublieme pass. Daar is Bakewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakewell geeft een hoge lob. Šultes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 5:1

36e minuut.
Nerland met de inworp. Šultes is nu in balbezit. Haddeland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šultes raakt geblesseerd tijdens het duel. Capota met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ruperto geeft een lange en hoge pass. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciulli probeert de bal met de borst te controleren. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Seierstad geeft een lange en hoge pass. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto probeert naar een medespeler te passen. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes draait met de bal, schiet en ... Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakewell met een snelle inworp. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto geeft de bal voor. Šultes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bittencourt kopt de bal weg. Carbo is nu in balbezit. Carbo met een sublieme pass. Šultes rent richting de bal. Šultes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OleOleOle 21%, V3C øslo Squad 79%.
OleOleOle - V3C øslo Squad 6:1

47e minuut.
Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo geeft een lange en hoge pass. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ascane zal de hoekschop nemen. Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šultes maakt een snoekduik en kopt de bal. Skretteberg heeft problemen om de bal te vangen. Carbo is nu in balbezit. Carbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 7:1

51e minuut.
Carbo speelt de bal door. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto passt de bal in één keer door. Šultes is nu in balbezit. Šultes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 8:1

52e minuut.
Solum geeft een lange en hoge pass. Ascane geeft de bal voor. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ciulli geeft de bal voor. Svardal kopt de bal weg. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap. D`Alberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tamborino kopt de bal weg. Bittencourt heeft problemen om de bal te vangen. Bittencourt probeert naar een medespeler te passen. Carbo rent richting de bal. Carbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto rent richting de bal. Šultes is nu in balbezit. Ruperto is nu in balbezit. Šultes geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 9:1

63e minuut.
Ruperto passt de bal zonder na te denken. Bakewell is nu in balbezit. Bakewell speelt de bal door. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tufteland trapt de bal weg. Bittencourt probeert naar een medespeler te passen. Carbo probeert naar een medespeler te passen. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Šultes probeert naar een medespeler te passen. Ruperto rent richting de bal. Ruperto passt de bal zonder na te denken. Carbo rent richting de bal. Carbo schiet op doel. Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tufteland speelt de bal door. Bakewell probeert de bal met de borst te controleren. Bakewell geeft de bal voor. Šultes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Šultes is nu in balbezit. Ruperto speelt de bal door. Carbo rent richting de bal. Carbo schiet op doel. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OleOleOle - V3C øslo Squad 10:1

83e minuut.
Carbo passt de bal met de wreef. Ruperto speelt de bal door. Carbo probeert de bal met de borst te controleren. Carbo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skretteberg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tufteland trapt de bal weg. Ruperto kopt de bal weg. Klungelig pakt Skretteberg de bal. Carbo rent richting de bal. Carbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ascane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šultes de bal. Ruperto is nu in balbezit. Šultes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šultes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OleOleOle 16%, V3C øslo Squad 84%.
OleOleOle - V3C øslo Squad 10:1