Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stramianus FC Gluteus
Defending Tactiek ny test
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Kaur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zwierzchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aerakis rent richting de bal. Aerakis haalt uit met een fantastische trap. Sobczyński bokst de bal weg.

16e minuut.
Pastorczyk met een snelle inworp. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm met een sublieme pass. Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis schiet op doel. Sobczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Croitorul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thorstvedt de bal. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bones geeft een lange en hoge pass. Zwierzchowski rent richting de bal. Bones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwierzchowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zwierzchowski kan niet meer verder spelen. Myhren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 61%, Gluteus 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stramianus FC - Gluteus 0:0

52e minuut.
Malde is nu in balbezit. Malde geeft de bal voor. Humulescu met een sublieme pass. Moum is nu in balbezit. Moum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vaca rent richting de bal. Jackson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Malde met een snel genomen vrije trap. Moum maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Thorstvedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aerakis rent richting de bal. Thorstvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aerakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Thorstvedt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastorczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delijewski met een snel genomen vrije trap. Daar is Bieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Delijewski onderschept slim de pass. Delijewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Bones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aerakis rent richting de bal. Aerakis draait met de bal, schiet en ... Sobczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 56%, Gluteus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stramianus FC - Gluteus 0:0