Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluteus Jæger FC
ny test Tactiek 1
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 22.2
very good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Chun Bong de bal. Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis passt de bal zonder na te denken. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wo Yau trapt de bal weg. Pastorczyk kopt de bal weg. Pun Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aerakis draait met de bal, schiet en ... Wo Yau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal in één keer door. Yue Hung probeert de bal aan de voet te houden. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 1:0

13e minuut.
Zwierzchowski geeft de bal voor. Wo Yau met een sublieme pass. Yaw kopt de bal weg. Aerakis rent richting de bal. Aerakis haalt uit met een fantastische trap. Wo Yau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Aerakis rent richting de bal. Pun Kei begaat een overtreding. Aerakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Delijewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Zwierzchowski de bal. Sze Hon rent richting de bal. Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis schiet op doel. Wo Yau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt Zwierzchowski de bal. Zwierzchowski geeft een hoge lob. Tsz Chun rent richting de bal. Aerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aerakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung is nu in balbezit. Zwierzchowski onderschept slim de pass. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 4:0

31e minuut.
Daar is Yaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastorczyk probeert naar een medespeler te passen. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski onderschept slim de pass. Zwierzchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Zwierzchowski speelt de bal door. Aerakis rent richting de bal. Aerakis geeft een hoge lob. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aerakis geeft de bal voor. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung geeft de bal voor. Croitorul geeft de bal voor. Aerakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 5:0

39e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk geeft de bal voor. Aerakis krijgt zijn hoofd ertegen. Hellstrøm springt en kopt de bal. Aerakis springt en kopt de bal. Wo Yau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluteus 22%, Jæger FC 78%.
Gluteus - Jæger FC 6:0

48e minuut.
Yue Hung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastorczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hellstrøm rent richting de bal. Hellstrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 7:0

50e minuut.
Klungelig pakt Croitorul de bal. Croitorul geeft een lange en hoge pass. Pastorczyk kopt de bal weg. Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski geeft de bal voor. Aerakis rent richting de bal. Aerakis schiet op doel. Wo Yau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Aerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski passt de bal zonder na te denken. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski passt de bal met de wreef. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Aerakis passt de bal zonder na te denken. Hellstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm draait met de bal, schiet en ... Wo Yau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluteus - Jæger FC 8:0

67e minuut.
Ka Chun passt de bal zonder na te denken. Daar is Man Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm onderschept slim de pass. Hellstrøm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Man Hong rent richting de bal. Zwierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aerakis rent richting de bal. Aerakis haalt uit met een fantastische trap. Wo Yau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Aerakis is nu in balbezit. Aerakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sze Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellstrøm onderschept slim de pass. Hellstrøm haalt uit met een fantastische trap. Wo Yau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Croitorul speelt de bal door. Jackson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yue Hung. Yue Hung krijgt een gele kaart. Jackson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delijewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chun Bong de bal onder controle te krijgen. Pun Kei is nu in balbezit. Aerakis onderschept slim de pass. Aerakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluteus 22%, Jæger FC 78%.
Gluteus - Jæger FC 8:0