Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane crushers of oslo
343 Tactiek 4iforsvarOff
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Gorciac kopt de bal weg. Cyrzan speelt de bal door. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Seim verovert de bal door een tackle van achteren. Seim speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. Soyugür maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - crushers of oslo 1:0

10e minuut.
Leikvoll passt de bal met de wreef. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan passt de bal met de wreef. Myrseth speelt de bal door. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Soyugür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De Obaldia met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulli rent richting de bal. Piosik onderschept slim de pass. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Nordberg onderschept slim de pass. Nordberg met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruud rent richting de bal. Hareide legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bragangues kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Soyugür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - crushers of oslo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 45%, crushers of oslo 55%.
Guttane - crushers of oslo 2:0

51e minuut.
Seim speelt de bal door. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seim probeert naar een medespeler te passen. Ruud rent richting de bal. Ruud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Antonsen is nu in balbezit. Antonsen met een sublieme pass. De Obaldia met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel. Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Leikvoll passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Skammelsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Leikvoll geeft een hoge lob. Grimstad kopt de bal weg. Daar is Solås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onstad rent richting de bal. Onstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Obaldia met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Hjulstad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nordberg neemt zijn aanloop. Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Myrseth kopt de bal weg. Ruud met een sublieme pass. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad geeft een lange en hoge pass. Cyrzan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Onstad passt de bal zonder na te denken. Piosik rent richting de bal. Gulli begaat een overtreding. Piosik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nordberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 51%, crushers of oslo 49%.
Guttane - crushers of oslo 2:0