Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 olimpia pelplin
343Ony Tactiek dddddddddd
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


11e minuut.
Mäkikylä controleert de bal met de borst. Felczak is nu in balbezit. Felczak passt de bal zonder na te denken. Leboucher rent richting de bal. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Czibor probeert naar een medespeler te passen. Revheim kopt de bal weg. Bellangioli is nu in balbezit. Mencl verovert de bal door een tackle van achteren. Mencl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Revheim kopt de bal weg. Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Vergara speelt de bal door. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 0:1

16e minuut.
Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Felczak is nu in balbezit. Ruisch probeert naar een medespeler te passen. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher haalt uit met een fantastische trap. Dules bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Boutet onderschept slim de pass. Boutet geeft een lange en hoge pass. Hodneland probeert de bal met de borst te controleren. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Røvik probeert de bal met de borst te controleren. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch passt de bal met de wreef. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 0:2

27e minuut.
Boutet geeft de bal voor. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Leboucher is nu in balbezit. Leboucher schiet op doel. Dules werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 0:3

27e minuut.
Røvik is nu in balbezit. Røvik passt de bal in één keer door. Mäkikylä controleert de bal met de borst. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Daar is Mencl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaloni is nu in balbezit. Mencl onderschept slim de pass. Mencl schiet op doel. Czibor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:3

37e minuut.
Scaloni onderschept slim de pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mencl rent richting de bal. Scaloni onderschept slim de pass. Scaloni passt de bal met de wreef. Zakrzewski heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 56%, olimpia pelplin 44%.
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:3

49e minuut.
Boutet rent richting de bal. Boutet geeft de bal voor. Ruisch kopt de bal weg. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Dules verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Leboucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:4

50e minuut.
Ruisch speelt de bal door. Zakrzewski met een sublieme pass. Leboucher heeft problemen om de bal te vangen. Leboucher geeft een hoge lob. Felczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:5

65e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal zonder na te denken. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ruisch is nu in balbezit. Ruisch geeft een hoge lob. Daar is Leboucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leboucher draait met de bal, schiet en ... Dules probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:6

80e minuut.
Zakrzewski passt de bal in één keer door. Leboucher heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eeg. Eeg krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Vergara met een sublieme pass. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski met een sublieme pass. Leboucher rent richting de bal. Leboucher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zakrzewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Leboucher rent richting de bal. Leboucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:7

89e minuut.
Malkhasyan met een sublieme pass. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 65%, olimpia pelplin 35%.
Dala-Fram 88 - olimpia pelplin 1:7