Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia pelplin Dala-Fram 88
dddddddddd Tactiek 343Ony
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 39.2
outstanding Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Tande rent richting de bal. Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Malkhasyan speelt de bal door. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Moore springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Hodneland de bal onder controle te krijgen. Paredes met een sublieme pass. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ... Gauta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Røvik is nu in balbezit. Røvik passt de bal met de wreef. Mørland met een sublieme pass. Tande is nu in balbezit. Tande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Martínez speelt de bal door. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch passt de bal in één keer door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ... Gauta bokst de bal weg.

18e minuut.
Csörgő geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grimes met de inworp. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Gauta bokst de bal weg.

23e minuut.
Ruisch rent richting de bal. Ruisch passt de bal met de wreef. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 1:0

37e minuut.
Felczak rent richting de bal. Helpers rent richting de bal. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak draait met de bal, schiet en ... Gauta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Helpers geeft de bal voor. Inworp. Grimes met een snelle inworp. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 35%, Dala-Fram 88 65%.
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 2:0

46e minuut.
Moore onderschept slim de pass. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik passt de bal met de wreef. Felczak is nu in balbezit. Felczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helpers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Grimes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 3:0

64e minuut.
Malkhasyan speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes met een sublieme pass. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 4:0

84e minuut.
Klungelig pakt Yüceses de bal. Bellangioli met een sublieme pass. Ruisch rent richting de bal. Ruisch geeft de bal voor. Felczak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 30%, Dala-Fram 88 70%.
olimpia pelplin - Dala-Fram 88 4:0