Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst WPG Jets
352 Tactiek offensive
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maurstad de bal. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 0:1

8e minuut.
Svendsen passt de bal zonder na te denken. Offel is nu in balbezit. Offel passt de bal met de wreef. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Offel is nu in balbezit. Əkbərov is nu in balbezit. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 0:2

15e minuut.
Malkoč rent richting de bal. Elvebakk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malkoč raakt geblesseerd tijdens het duel. Danielewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Əkbərov kan de bal niet met de borst controleren. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bahmanis onderschept slim de pass. Bahmanis geeft een hoge lob. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov schiet op doel. Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kirkeby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel is nu in balbezit. Kirkeby legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Offel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kværner neemt de penalty, wat een uithaal! Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malkoč rent richting de bal. Malkoč schiet op doel. Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 0:3

23e minuut.
Kværner bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad speelt de bal door. Malkoč kan de bal niet met de borst controleren. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Buitenspel voor Variaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Bahmanis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Əkbərov heeft problemen om de bal te vangen. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 0:4

27e minuut.
Variaş passt de bal met de wreef. Hegdal met een sublieme pass. Klungelig pakt Holtan de bal. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Malkoč probeert naar een medespeler te passen. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel passt de bal zonder na te denken. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 61%, WPG Jets 39%.
Beste Øst - WPG Jets 0:4

67e minuut.
Fallada is nu in balbezit. Fallada speelt de bal door. Casolani heeft problemen om de bal te vangen. Variaş is nu in balbezit. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 1:4

69e minuut.
Daar is Offel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov rent richting de bal. Variaş maakt een afschuwelijke overtreding. Variaş krijgt een gele kaart. Əkbərov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagini met een snel genomen vrije trap. Offel kopt de bal weg. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hjelm probeert naar een medespeler te passen. Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube schiet op doel. Holte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - WPG Jets 2:4

79e minuut.
Strøm is nu in balbezit. Dalheim verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheim passt de bal in één keer door. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fallada rent richting de bal. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel passt de bal in één keer door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Buitenspel voor Variaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Bahmanis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Offel kopt de bal weg. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 50%, WPG Jets 50%.
Beste Øst - WPG Jets 2:4