Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WPG Jets Beste Øst
offensive Tactiek 352
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Bahmanis geeft een hoge lob. Abadan met een sublieme pass. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 1:0

15e minuut.
Malkoč passt de bal in één keer door. Abadan met een sublieme pass. Svendsen geeft een lange en hoge pass. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Offel is nu in balbezit. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg onderschept slim de pass. Orvik is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Danielewicz probeert de bal met de borst te controleren. Danielewicz geeft een hoge lob. Gjøsund heeft problemen om de bal te vangen. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Orvik bokst de bal weg. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 2:0

30e minuut.
Abadan rent richting de bal. Abadan passt de bal zonder na te denken. Əkbərov is nu in balbezit. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bahmanis is nu in balbezit. Bahmanis geeft de bal voor. Əkbərov kopt de bal weg. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 3:0

37e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel schiet op doel. Orvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 4:0

39e minuut.
Dalheim rent richting de bal. Seldal verovert de bal door een tackle van achteren. Seldal probeert naar een medespeler te passen. Redlewski rent richting de bal. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 45%, Beste Øst 55%.
WPG Jets - Beste Øst 4:0

53e minuut.
Malkoč met een sublieme pass. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Abadan passt de bal in één keer door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 5:0

58e minuut.
Westerheim onderschept slim de pass. Westerheim passt de bal zonder na te denken. Malkoč met een sublieme pass. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ... Paal! Malkoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkoč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nordberg rent richting de bal. Nordberg passt de bal zonder na te denken. Elvebakk met een sublieme pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel. Holte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bahmanis met een snelle inworp. Svendsen speelt de bal door. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Svendsen geeft de bal voor. Orvik bokst de bal weg.

68e minuut.
Malkoč met een snelle inworp. Carcalete speelt de bal door. Chyliński is nu in balbezit. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Offel passt de bal zonder na te denken. Abadan probeert naar een medespeler te passen. Malkoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkoč draait met de bal, schiet en ... Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 6:0

75e minuut.
Nordlie is nu in balbezit. Bahmanis begaat een overtreding. Nordlie raakt geblesseerd tijdens het duel. Elvebakk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Redlewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bahmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmanis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Redlewski de bal onder controle te krijgen. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chyliński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sagini neemt vlug de vrije trap. Əkbərov kopt de bal weg. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Beste Øst 7:0

82e minuut.
Nicolau heeft problemen om de bal te vangen. Elvebakk rent richting de bal. Elvebakk passt de bal met de wreef. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Carcalete met een sublieme pass. Nordberg is nu in balbezit. Abadan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abadan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 37%, Beste Øst 63%.
WPG Jets - Beste Øst 7:0