Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken K.F SHKENDIJA
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Reist passt de bal zonder na te denken. Vilanova geeft een hoge lob. Kaupang heeft problemen om de bal te vangen. Caals is nu in balbezit. Caals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Børresen met een snelle inworp. Kołomański rent richting de bal. Švejnoha rent richting de bal. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 1:0

10e minuut.
Derkach rent richting de bal. Derkach probeert naar een medespeler te passen. Kołomański rent richting de bal. Kołomański schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 2:0

12e minuut.
Børresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist onderschept slim de pass. Švejnoha geeft een hoge lob. Derkach heeft problemen om de bal te vangen. Derkach geeft de bal voor. Paal! Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołomański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 3:0

16e minuut.
Oshaug speelt de bal door. Sandanger rent richting de bal. Švejnoha verovert de bal door een tackle van achteren. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sandanger rent richting de bal. Švejnoha onderschept slim de pass. Švejnoha geeft een lange en hoge pass. Caals rent richting de bal. Caals draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Børresen met een snelle inworp. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug met een sublieme pass. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reist kopt de bal weg. Kołomański is nu in balbezit. Švejnoha speelt de bal door. Caals rent richting de bal. Caals haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Derkach geeft een hoge lob. Kołomański kopt de bal weg. Klungelig pakt Folkestad de bal. Caals rent richting de bal. Caals schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caals is nu in balbezit. Caals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 4:0

36e minuut.
Caals met een sublieme pass. Holmberg met een sublieme pass. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Švejnoha kopt de bal weg. Kołomański met een sublieme pass. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Reist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomański rent richting de bal. Kołomański geeft een lange en hoge pass. Caals maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 5:0

42e minuut.
Inworp. Vilanova met een snelle inworp. Reist rent richting de bal. Reist passt de bal in één keer door. Vilanova geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caals rent richting de bal. Caals haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 6:0

45e minuut.
Kaupang rent richting de bal. Kaupang geeft de bal voor. Švejnoha met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołomański de bal. Kołomański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 20%, K.F SHKENDIJA 80%.
Rusken - K.F SHKENDIJA 6:0

47e minuut.
Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova passt de bal met de wreef. Reist rent richting de bal. Reist heeft problemen om de bal te vangen. Reist geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Derkach geeft een hoge lob. Kołomański probeert de bal met de borst te controleren. Caals rent richting de bal. Caals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 7:0

57e minuut.
Kołomański is nu in balbezit. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 8:0

60e minuut.
Warulik kopt de bal weg. Daar is Švejnoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švejnoha speelt de bal door. Reist is nu in balbezit. Reist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Reist probeert naar een medespeler te passen. Børresen rent richting de bal. Kołomański onderschept slim de pass. Kołomański geeft een lange en hoge pass. Caals maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Švejnoha probeert naar een medespeler te passen. Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkach geeft een lange en hoge pass. Kołomański springt en kopt de bal. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 9:0

67e minuut.
Oustabasidis heeft problemen om de bal te vangen. Oustabasidis geeft een lange en hoge pass. Švejnoha maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Kołomański de bal. Kołomański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 10:0

72e minuut.
Reist rent richting de bal. Reist met een sublieme pass. Vilanova speelt de bal door. Kołomański is nu in balbezit. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. Thomassen bokst de bal weg.

74e minuut.
Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański geeft de bal voor. Caals is nu in balbezit. Caals draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 11:0

77e minuut.
Barullo kopt de bal weg. Klungelig pakt Švejnoha de bal. Warulik probeert naar een medespeler te passen. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sandanger passt de bal met de wreef. Švejnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejnoha passt de bal zonder na te denken. Caals rent richting de bal. Caals schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 12:0

83e minuut.
Švejnoha kopt de bal weg. Folkestad met een sublieme pass. Daar is Oshaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Caals de bal. Švejnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals is nu in balbezit. Caals haalt uit met een fantastische trap. Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Derkach zal de hoekschop nemen. Daar is Caals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandanger speelt de bal door. Klungelig pakt Švejnoha de bal. Švejnoha schiet op doel. Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - K.F SHKENDIJA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 15%, K.F SHKENDIJA 85%.
Rusken - K.F SHKENDIJA 13:0