Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane Dala-Fram 88
Attack Tactiek 343Ony
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 40.5
formidable Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Grimstad rent richting de bal. Grimstad met een sublieme pass. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud rent richting de bal. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Myrseth kopt de bal weg. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Bragangues springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Gauta met een harde bal richting middenveld. Seim kopt de bal weg. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Grimstad geeft een lange en hoge pass. Leikvoll kopt de bal weg. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Hodneland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruud met een sublieme pass. Myrseth rent richting de bal. Myrseth geeft een lange en hoge pass. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 2:0

25e minuut.
Ruud met een sublieme pass. Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll met een sublieme pass. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Cyrzan de bal. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll met een sublieme pass. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hodneland de bal. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel. Gauta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 4:0

31e minuut.
Gulli met een sublieme pass. Cyrzan is nu in balbezit. Rock begaat een overtreding. Rock krijgt een gele kaart. Cyrzan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myrseth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bragangues rent richting de bal. Hodneland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodneland krijgt een gele kaart. Bragangues raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Seim is nu in balbezit. Seim geeft een hoge lob. Grimstad kopt de bal weg. Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grimstad speelt de bal door. Ruud rent richting de bal. Ruud passt de bal zonder na te denken. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 30%, Dala-Fram 88 70%.
Guttane - Dala-Fram 88 5:0

61e minuut.
Mikšík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seim de bal. Seim passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ruud probeert naar een medespeler te passen. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal zonder na te denken. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Helpers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grimstad met de inworp. Daar is Seim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seim geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gauta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Grimstad heeft problemen om de bal te vangen. Grimstad speelt de bal door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues geeft een hoge lob. Cyrzan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad passt de bal in één keer door. Ruud heeft problemen om de bal te vangen. Ruud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tufte speelt de bal door. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík met een sublieme pass. Seim rent richting de bal. Seim geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grimstad kopt de bal weg. Ruud heeft problemen om de bal te vangen. Ruud speelt de bal door. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Cyrzan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad geeft een hoge lob. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Gauta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Seim is nu in balbezit. Seim passt de bal met de wreef. Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Gauta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cyrzan probeert de bal met de borst te controleren. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Dala-Fram 88 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 25%, Dala-Fram 88 75%.
Guttane - Dala-Fram 88 6:0