Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken WPG Jets
433 Tactiek offensive
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 45
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Malkoč speelt de bal door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheim met een sublieme pass. Warulik rent richting de bal. Offel onderschept slim de pass. Offel haalt uit met een fantastische trap. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Malkoč met een sublieme pass. Əkbərov kan de bal niet met de borst controleren. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan met een sublieme pass. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Holte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - WPG Jets 1:0

26e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Warulik verovert de bal door een tackle van achteren. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Salamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rusken - WPG Jets 1:1

36e minuut.
Offel is nu in balbezit. Švejnoha onderschept slim de pass. Švejnoha speelt de bal door. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov schiet op doel. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Gałęzewski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svendsen zal de hoekschop nemen. Salamon bokst de bal weg.

37e minuut.
Warulik geeft een hoge lob. Inworp. Svendsen met een snelle inworp. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Warulik geeft de bal voor. Radziejowski is nu in balbezit. Sagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagini geeft de bal voor. Offel krijgt zijn hoofd ertegen. Salamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Abadan speelt de bal door. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov passt de bal in één keer door. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offel rent richting de bal. Offel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - WPG Jets 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 68%, WPG Jets 32%.
Rusken - WPG Jets 1:2

47e minuut.
Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadan speelt de bal door. Dalheim met een sublieme pass. Offel rent richting de bal. Offel haalt uit met een fantastische trap. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Daar is Svendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Salamon bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Warulik trapt de bal weg van het doel. Svendsen kopt de bal weg. Offel is nu in balbezit. Offel schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Əkbərov passt de bal in één keer door. Offel is nu in balbezit. Warulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warulik krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov speelt de bal door. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - WPG Jets 1:3

83e minuut.
van Meir kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sagini de bal onder controle te krijgen. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski schiet op doel. Holte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - WPG Jets 2:3

86e minuut.
Danielewicz onderschept slim de pass. Vilanova rent richting de bal. Vilanova geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalyna de bal. Kalyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dalheim speelt de bal door. Əkbərov rent richting de bal. Gałęzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałęzewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 60%, WPG Jets 40%.
Rusken - WPG Jets 2:3