Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WPG Jets Rusken
offensive Tactiek 442
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.9 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holte met een harde bal richting middenveld. Derkach is nu in balbezit. Derkach geeft een hoge lob. Kołomański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Westerheim geeft de bal voor. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik onderschept slim de pass. Warulik geeft een lange en hoge pass. Caals krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Derkach probeert de bal aan de voet te houden. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Salamon bokst de bal weg. Offel rent richting de bal. Paal! Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Rusken 1:0

25e minuut.
Warulik passt de bal met de wreef. Švejnoha met een sublieme pass. Oustabasidis heeft problemen om de bal te vangen. Offel is nu in balbezit. Offel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Švejnoha passt de bal in één keer door. Reist is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malkoč. Malkoč krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Malkoč met een sublieme pass. Barullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel onderschept slim de pass. Offel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gałęzewski de bal onder controle te krijgen. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Caals rent richting de bal. Bahmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmanis passt de bal in één keer door. Offel is nu in balbezit. Offel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 49%, Rusken 51%.
WPG Jets - Rusken 1:0

46e minuut.
Švejnoha heeft problemen om de bal te vangen. Dalheim rent richting de bal. Dalheim geeft een hoge lob. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Offel rent richting de bal. Warulik rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Svendsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əkbərov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalyna komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Warulik rent richting de bal. Offel is nu in balbezit. Offel met een sublieme pass. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Rusken 2:0

86e minuut.
Inworp. Svendsen met een snelle inworp. Offel rent richting de bal. Offel draait met de bal, schiet en ... Barullo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salamon bokst de bal weg. Malkoč rent richting de bal. Malkoč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - Rusken 3:0

86e minuut.
Švejnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel rent richting de bal. Barullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 45%, Rusken 55%.
WPG Jets - Rusken 3:0