Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F SHKENDIJA Beste Øst
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm is nu in balbezit. Strøm passt de bal met de wreef. Variaş is nu in balbezit. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Elvebakk met een sublieme pass. Daar is Strøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strøm probeert naar een medespeler te passen. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:1

9e minuut.
Folkestad geeft de bal voor. Jarstein kopt de bal weg. Sandnes rent richting de bal. Variaş onderschept slim de pass. Variaş met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Soltveit met een harde bal richting middenveld. Fallada kopt de bal weg. Laube is nu in balbezit. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:2

14e minuut.
Fallada passt de bal in één keer door. Strøm rent richting de bal. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş met een sublieme pass. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laube rent richting de bal. Laube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:3

18e minuut.
Børresen rent richting de bal. Elvebakk verovert de bal door een tackle van achteren. Elvebakk met een sublieme pass. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Folkestad speelt de bal door. Elvebakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvebakk probeert naar een medespeler te passen. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fallada kopt de bal weg. Strøm heeft problemen om de bal te vangen. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... Soltveit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:4

26e minuut.
Casolani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegdal rent richting de bal. Hegdal passt de bal in één keer door. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:5

32e minuut.
Hegdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegdal probeert naar een medespeler te passen. Elvebakk rent richting de bal. Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Elvebakk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Strøm kopt de bal weg. Soltveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube verovert de bal door een tackle van achteren. Laube schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kirkeby passt de bal met de wreef. Casolani heeft problemen om de bal te vangen. Casolani geeft een hoge lob. Laube rent richting de bal. Laube draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 82%, Beste Øst 18%.
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:5

47e minuut.
Variaş heeft problemen om de bal te vangen. Variaş geeft de bal voor. Soltveit heeft problemen om de bal te vangen. Laube rent richting de bal. Laube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:6

56e minuut.
Kaupang heeft problemen om de bal te vangen. Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Casolani geeft de bal voor. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:7

64e minuut.
Hegdal passt de bal met de wreef. Elvebakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvebakk geeft een lange en hoge pass. Variaş is nu in balbezit. Variaş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Folkestad trapt de bal weg van het doel. Fallada kopt de bal weg. Variaş is nu in balbezit. Variaş passt de bal zonder na te denken. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Laube rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:8

72e minuut.
Hegdal rent richting de bal. Hegdal geeft de bal voor. Soltveit rent richting de bal. Soltveit geeft een lange en hoge pass. Laube probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Fallada de bal onder controle te krijgen. Maurstad is nu in balbezit. Maurstad met een sublieme pass. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:9

84e minuut.
Maurstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holmberg is nu in balbezit. Hegdal begaat een overtreding. Hegdal krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Casolani met de inworp. Variaş geeft een lange en hoge pass. Soltveit heeft problemen om de bal te vangen. Laube is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:10

89e minuut.
Casolani probeert naar een medespeler te passen. Fallada is nu in balbezit. Fallada passt de bal zonder na te denken. Strøm rent richting de bal. Strøm geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F SHKENDIJA 80%, Beste Øst 20%.
K.F SHKENDIJA - Beste Øst 0:10