Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst K.F SHKENDIJA
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten weak
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Kaupang de bal. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski geeft de bal voor. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 1:0

8e minuut.
Nordberg speelt de bal door. Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Elvebakk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chyliński de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 2:0

10e minuut.
Inworp. Nordberg met een snelle inworp. Daar is Elvebakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvebakk geeft een lange en hoge pass. Redlewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlie met een sublieme pass. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 3:0

16e minuut.
Seldal passt de bal zonder na te denken. Nordlie heeft problemen om de bal te vangen. Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 4:0

17e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Oshaug passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Folkestad de bal. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 5:0

19e minuut.
Børresen kopt de bal weg. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Redlewski de bal. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 6:0

22e minuut.
Seldal met een sublieme pass. Folkestad rent richting de bal. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 7:0

24e minuut.
Chyliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Redlewski de bal. Folkestad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Redlewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 8:0

28e minuut.
Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal passt de bal met de wreef. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 9:0

31e minuut.
Nordlie is nu in balbezit. Nordlie passt de bal zonder na te denken. Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 10:0

33e minuut.
Redlewski schiet op doel. Folkestad probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvebakk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chyliński kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomassen speelt de bal door. Nordberg kopt de bal weg. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvebakk neemt de hoekschop. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński geeft een hoge lob. Seldal met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nordberg kopt de bal weg. Sandanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 11:0

36e minuut.
Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Elvebakk passt de bal in één keer door. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 21%, K.F SHKENDIJA 79%.
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 12:0

48e minuut.
Nordlie geeft een hoge lob. Folkestad kan de bal niet met de borst controleren. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Folkestad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carcalete met een snelle inworp. Nordlie geeft een lange en hoge pass. Chyliński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Folkestad is nu in balbezit. Folkestad passt de bal zonder na te denken. Nordberg geeft de bal voor. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Folkestad kopt de bal weg. Seldal kan de bal niet met de borst controleren. Seldal passt de bal in één keer door. Redlewski rent richting de bal. Redlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Børresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvebakk onderschept slim de pass. Elvebakk geeft de bal voor. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Folkestad de bal. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seldal is nu in balbezit. Seldal haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Chyliński rent richting de bal. Seldal probeert naar een medespeler te passen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 13:0

74e minuut.
Nicolau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvebakk is nu in balbezit. Elvebakk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Redlewski de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 14:0

78e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński rent richting de bal. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal geeft de bal voor. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chyliński rent richting de bal. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal met de wreef. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 17%, K.F SHKENDIJA 83%.
Beste Øst - K.F SHKENDIJA 15:0