Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia pelplin Guttane
dddddddddd Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Ruisch passt de bal in één keer door. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Guttane 1:0

22e minuut.
Cyrzan onderschept slim de pass. Malkhasyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cyrzan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olimpia pelplin - Guttane 1:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Hjulstad de bal onder controle te krijgen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hjulstad zijn tegenspeler op de grond. Felczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paredes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak verovert de bal door een tackle van achteren. Felczak schiet op doel. Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Myrseth de bal. Myrseth passt de bal in één keer door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Guttane 1:2

37e minuut.
Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch passt de bal zonder na te denken. Grimes probeert naar een medespeler te passen. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Hervik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 52%, Guttane 48%.
olimpia pelplin - Guttane 1:2

53e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Ruisch rent richting de bal. Ruisch passt de bal met de wreef. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellangioli begaat een overtreding. Bragangues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seim met een snel genomen vrije trap. Malkhasyan is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Hervik trapt de bal weg van het doel. Paredes kopt de bal weg. Hjulstad rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hjulstad probeert de bal met de borst te controleren. Moore is nu in balbezit. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Hervik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olimpia pelplin - Guttane 2:2

65e minuut.
Ruisch met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yüceses rent richting de bal. Bragangues verovert de bal door een tackle van achteren. Ruud is nu in balbezit. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - Guttane 2:3

81e minuut.
Grimes geeft een hoge lob. Hjulstad kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paredes de bal onder controle te krijgen. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Myrseth passt de bal in één keer door. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Czibor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 44%, Guttane 56%.
olimpia pelplin - Guttane 2:3