Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Rusken
352 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Oustabasidis verovert de bal door een tackle van achteren. Oustabasidis speelt de bal door. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetland speelt de bal door. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski schiet op doel. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Seldal rent richting de bal. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oustabasidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oustabasidis krijgt een gele kaart. Chyliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Seldal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oustabasidis speelt de bal door. Nordberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Warulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carcalete passt de bal in één keer door. Redlewski rent richting de bal. Redlewski passt de bal zonder na te denken. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Redlewski rent richting de bal. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski met een sublieme pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Redlewski passt de bal zonder na te denken. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal probeert naar een medespeler te passen. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Rusken 1:0

38e minuut.
Kalyna verovert de bal door een tackle van achteren. Kalyna probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Orvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beste Øst - Rusken 1:1

39e minuut.
Oustabasidis heeft problemen om de bal te vangen. Seldal is nu in balbezit. Seldal passt de bal met de wreef. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Vilanova de bal onder controle te krijgen. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Warulik geeft een lange en hoge pass. Elvebakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hetland zijn tegenspeler op de grond. Hetland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 39%, Rusken 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - Rusken 1:1

48e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski schiet op doel. Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Rusken 1:2

55e minuut.
Nordlie speelt de bal door. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg met een sublieme pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Salamon met een harde bal richting middenveld. Nordberg kopt de bal weg. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Seldal rent richting de bal. Warulik onderschept slim de pass. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Švejnoha probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvebakk neemt de hoekschop. Chyliński krijgt zijn hoofd ertegen. Warulik heeft problemen om de bal te vangen. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Seldal geeft de bal voor. Klungelig pakt Warulik de bal. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beste Øst - Rusken 2:2

64e minuut.
Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal speelt de bal door. Švejnoha heeft problemen om de bal te vangen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Redlewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Warulik de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nordlie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chyliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nordberg is nu in balbezit. Nordberg passt de bal in één keer door. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel. Švejnoha probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salamon met een sublieme pass. Nordberg heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vilanova met een sublieme pass. Elvebakk is nu in balbezit. Elvebakk passt de bal met de wreef. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Silly geeft een lange en hoge pass. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova speelt de bal door. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hetland kopt de bal weg. Oustabasidis rent richting de bal. Oustabasidis passt de bal zonder na te denken. van Meir rent richting de bal. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 33%, Rusken 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - Rusken 2:2