Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WPG Jets crushers of oslo
offensive Tactiek 4iforsvarOff
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 59.3
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen passt de bal met de wreef. Olesen met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 0:1

5e minuut.
Tveten is nu in balbezit. Malkoč speelt de bal door. Olesen is nu in balbezit. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov draait met de bal, schiet en ... Soyugür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dalheim passt de bal met de wreef. Nordberg rent richting de bal. Nordberg passt de bal in één keer door. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Bahmanis de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagini. Piosik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iglesia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Holte trapt de bal weg. Onstad met een sublieme pass. Olesen met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 0:2

27e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Iglesia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Əkbərov raakt geblesseerd tijdens het duel. Westerheim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorciac kan de bal niet met de borst controleren. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:2

29e minuut.
Hareide passt de bal met de wreef. Danielewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Holte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:3

37e minuut.
Iglesia rent richting de bal. Iglesia passt de bal in één keer door. Seland is nu in balbezit. Seland haalt uit met een fantastische trap. Holte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 51%, crushers of oslo 49%.
WPG Jets - crushers of oslo 1:4

47e minuut.
Danielewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Obaldia geeft de bal voor. Iglesia rent richting de bal. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:5

59e minuut.
De Obaldia geeft een lange en hoge pass. Seland kopt de bal weg. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Holte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:6

61e minuut.
Skammelsrud geeft een lange en hoge pass. Onstad is nu in balbezit. Onstad met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Skammelsrud passt de bal in één keer door. Iglesia is nu in balbezit. Seland is nu in balbezit. Seland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tveten is nu in balbezit. Onstad onderschept slim de pass. Onstad passt de bal zonder na te denken. Skammelsrud rent richting de bal. Skammelsrud geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Seland bereikt de bal nog maar net als eerste. Seland passt de bal zonder na te denken. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Holte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Westerheim de bal. Dalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheim geeft de bal voor. Hareide kopt de bal weg. Onstad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal met de wreef. Seland rent richting de bal. Seland draait met de bal, schiet en ... Holte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WPG Jets - crushers of oslo 1:7

87e minuut.
Nordberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Seland de bal. Seland speelt de bal door. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Soyugür trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Abadan de bal. Olesen speelt de bal door. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Holte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WPG Jets 57%, crushers of oslo 43%.
WPG Jets - crushers of oslo 1:7