Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Guttane
352 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Cyrzan kopt de bal weg. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal in één keer door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Seldal verovert de bal door een tackle van achteren. Seldal met een sublieme pass. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski draait met de bal, schiet en ... Hervik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Grimstad passt de bal zonder na te denken. Myrseth probeert naar een medespeler te passen. Leikvoll speelt de bal door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Orvik bokst de bal weg. Nicolau kopt de bal weg. Seldal kan de bal niet met de borst controleren. Grimstad met een sublieme pass. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:1

10e minuut.
Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjøsund rent richting de bal. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:2

11e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll passt de bal in één keer door. Myrseth probeert naar een medespeler te passen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:3

18e minuut.
Nordlie is nu in balbezit. Leikvoll onderschept slim de pass. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:4

20e minuut.
Gjøsund bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan onderschept slim de pass. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud haalt uit met een fantastische trap. Orvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:5

22e minuut.
Bragangues kopt de bal weg. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan onderschept slim de pass. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:6

27e minuut.
Klungelig pakt Bragangues de bal. Seim rent richting de bal. Gjøsund verovert de bal door een tackle van achteren. Bragangues verovert de bal door een tackle van achteren. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:7

30e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan met een sublieme pass. Ruud speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Solås geeft de bal voor. Ruud kopt de bal weg. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Orvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Grimstad passt de bal zonder na te denken. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal. Orvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Myrseth passt de bal met de wreef. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan passt de bal in één keer door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:8

44e minuut.
Chyliński passt de bal in één keer door. Redlewski rent richting de bal. Myrseth maakt een afschuwelijke overtreding. Myrseth krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bragangues kopt de bal weg. Nicolau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruud rent richting de bal. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 69%, Guttane 31%.
Beste Øst - Guttane 0:8

46e minuut.
Ruud is nu in balbezit. Ruud passt de bal in één keer door. Bragangues rent richting de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Odden met de inworp. Leikvoll met een sublieme pass. Seim rent richting de bal. Seim probeert naar een medespeler te passen. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ruud rent richting de bal. Ruud passt de bal met de wreef. Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Myrseth kopt de bal weg. Daar is Nordberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ruud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leikvoll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leikvoll geeft een hoge lob. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gjøsund geeft een lange en hoge pass. Gulli geeft de bal voor. Ruud kopt de bal weg. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Orvik bokst de bal weg. Odden geeft de bal voor. Solås geeft een hoge lob. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 0:9

70e minuut.
Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Elvebakk rent richting de bal. Elvebakk met een sublieme pass. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. Hervik bokst de bal weg.

76e minuut.
Gulli probeert naar een medespeler te passen. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Orvik met een harde bal richting middenveld. Seim kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragangues de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Elvebakk onderschept slim de pass. Elvebakk geeft de bal voor. Redlewski kopt de bal weg. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel. Hervik bokst de bal weg. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Guttane 1:9

87e minuut.
Leikvoll passt de bal met de wreef. Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim probeert naar een medespeler te passen. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Orvik bokst de bal weg.

90e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal zonder na te denken. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 71%, Guttane 29%.
Beste Øst - Guttane 1:9