Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane Beste Øst
Attack Tactiek 352
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 42
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Myrseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth speelt de bal door. Cyrzan is nu in balbezit. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud schiet op doel. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bragangues de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 1:0

12e minuut.
Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Bragangues rent richting de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Orvik bokst de bal weg.

16e minuut.
Grimstad geeft de bal voor. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 2:0

20e minuut.
Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Grimstad onderschept slim de pass. Grimstad speelt de bal door. Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orvik speelt de bal door. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hjulstad geeft de bal voor. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 3:0

25e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll met een sublieme pass. Cyrzan heeft problemen om de bal te vangen. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 4:0

27e minuut.
Grimstad geeft een hoge lob. Bragangues met een sublieme pass. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Bragangues geeft een lange en hoge pass. Cyrzan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 5:0

32e minuut.
Gulli rent richting de bal. Gulli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordlie met de inworp. Carcalete geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ruud passt de bal in één keer door. Gjøsund is nu in balbezit. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Orvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 33%, Beste Øst 67%.
Guttane - Beste Øst 6:0

54e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Myrseth is nu in balbezit. Myrseth probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ruud geeft de bal voor. Odden kopt de bal weg. Myrseth geeft de bal voor. Bragangues krijgt zijn hoofd ertegen. Orvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 7:0

58e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal met de wreef. Ruud is nu in balbezit. Ruud geeft de bal voor. Cyrzan springt en kopt de bal. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 8:0

60e minuut.
Solås geeft de bal voor. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Orvik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 9:0

63e minuut.
Grimstad kan de bal niet met de borst controleren. Nicolau rent richting de bal. Nicolau passt de bal met de wreef. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leikvoll zal de hoekschop nemen. Cyrzan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud haalt uit met een fantastische trap. Orvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Grimstad met een snelle inworp. Seim is nu in balbezit. Seim geeft een hoge lob. Cyrzan maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Gjøsund de bal. Orvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Ruud verovert de bal door een tackle van achteren. Ruud speelt de bal door. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Beste Øst 10:0

66e minuut.
Solås geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvebakk geeft een hoge lob. Redlewski springt en kopt de bal. Hervik bokst de bal weg. Hjulstad onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvebakk neemt de hoekschop. Chyliński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Solås rent richting de bal. Solås geeft de bal voor. Cyrzan kopt de bal weg. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll geeft een hoge lob. Orvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Solås rent richting de bal. Chyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solås is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seim met een snel genomen vrije trap. Nicolau kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimstad met de inworp. Seim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Myrseth de bal. Redlewski rent richting de bal. Seldal met een sublieme pass. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Hervik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 33%, Beste Øst 67%.
Guttane - Beste Øst 10:0