Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken olimpia pelplin
433 Tactiek dddddddddd
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Radziejowski stond buitenspel. Martínez neemt vlug de vrije trap. Gałęzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak draait met de bal, schiet en ... Salamon bokst de bal weg.

5e minuut.
Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Švejnoha de bal onder controle te krijgen. Karamuratoğlu rent richting de bal. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Vergara met een snelle inworp. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Silly de bal onder controle te krijgen. Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Warulik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - olimpia pelplin 0:1

11e minuut.
Grimes passt de bal in één keer door. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak passt de bal in één keer door. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ... Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felczak is nu in balbezit. Felczak schiet op doel. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - olimpia pelplin 0:2

17e minuut.
Boutet probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes speelt de bal door. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salamon trapt de bal weg van het doel. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Felczak rent richting de bal. Felczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Czibor speelt de bal door. Vergara kan de bal niet met de borst controleren. Vergara speelt de bal door. Felczak rent richting de bal. Felczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 63%, olimpia pelplin 37%.
Rusken - olimpia pelplin 0:2

52e minuut.
Scaloni is nu in balbezit. Scaloni geeft de bal voor. Paredes kopt de bal weg. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - olimpia pelplin 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt van Meir de bal. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Felczak de bal. Felczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vergara passt de bal zonder na te denken. Felczak heeft problemen om de bal te vangen. Felczak speelt de bal door. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu schiet op doel. Salamon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - olimpia pelplin 0:4

61e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Grimes is nu in balbezit. Grimes speelt de bal door. Karamuratoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Karamuratoğlu passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara speelt de bal door. Felczak is nu in balbezit. Felczak haalt uit met een fantastische trap. Salamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Scaloni met een snelle inworp. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - olimpia pelplin 0:5

87e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez speelt de bal door. Paredes speelt de bal door. Felczak rent richting de bal. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 62%, olimpia pelplin 38%.
Rusken - olimpia pelplin 0:5