Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia pelplin WPG Jets
dddddddddd Tactiek offensive
59% Balbezit 41%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 43.1
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Scaloni probeert naar een medespeler te passen. Abadan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vergara. Vergara krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Danielewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yüceses heeft problemen om de bal te vangen. Offel bereikt de bal nog maar net als eerste. Offel haalt uit met een fantastische trap. Czibor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia pelplin - WPG Jets 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 60%, WPG Jets 40%.
olimpia pelplin - WPG Jets 0:1

49e minuut.
Boutet passt de bal zonder na te denken. Grimes rent richting de bal. Grimes passt de bal in één keer door. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap. Holte bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Malkoč met de inworp. Tveten rent richting de bal. Tveten draait met de bal, schiet en ... Svendsen heeft problemen om de bal te vangen. Czibor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen draait met de bal, schiet en ... Paal! Offel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Scaloni is nu in balbezit. Scaloni passt de bal zonder na te denken. Daar is Boutet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Offel verovert de bal door een tackle van achteren. Offel haalt uit met een fantastische trap. Czibor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Danielewicz geeft een hoge lob. Daar is Bellangioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveten begaat een overtreding. Tveten krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Scaloni is nu in balbezit. Scaloni met een sublieme pass. Vergara geeft de bal voor. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia pelplin 48%, WPG Jets 52%.
olimpia pelplin - WPG Jets 0:1