Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Dala-Fram 88
352 Tactiek 343Ony
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Fallada de bal onder controle te krijgen. Røvik rent richting de bal. Røvik passt de bal met de wreef. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio haalt uit met een fantastische trap. Anh Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 0:1

16e minuut.
Daar is Hegdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røvik is nu in balbezit. Røvik met een sublieme pass. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Anh Bảo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Mäkikylä verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkikylä passt de bal met de wreef. Mencl rent richting de bal. Mencl draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 0:2

26e minuut.
Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani met een sublieme pass. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Sá Paiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dules verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laube is nu in balbezit. Laube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:2

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dules trapt de bal weg. Mencl kopt de bal weg. Røvik is nu in balbezit. Røvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Elvebakk heeft problemen om de bal te vangen. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad rent richting de bal. Mencl onderschept slim de pass. Mencl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mäkikylä neemt de hoekschop. Daar is Fallada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencl rent richting de bal. Mencl draait met de bal, schiet en ... Anh Bảo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hodneland passt de bal in één keer door. Tande rent richting de bal. Tande passt de bal in één keer door. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:3

38e minuut.
Daar is Bordicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordicio passt de bal met de wreef. Mencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 57%, Dala-Fram 88 43%.
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:4

49e minuut.
Elvebakk speelt de bal door. Strøm met een sublieme pass. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani geeft een lange en hoge pass. Laube maakt een snoekduik en kopt de bal. Dules probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland onderschept slim de pass. Hodneland geeft een hoge lob. Mencl rent richting de bal. Mencl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Revheim verovert de bal door een tackle van achteren. Revheim speelt de bal door. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tande kopt de bal weg. Hegdal heeft problemen om de bal te vangen. Bordicio rent richting de bal. Bordicio met een sublieme pass. Røvik probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:5

70e minuut.
Variaş verovert de bal door een tackle van achteren. Variaş draait met de bal, schiet en ... Sá Paiva probeert de bal aan de voet te houden. Casolani is nu in balbezit. Casolani geeft een lange en hoge pass. Paal! Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Strøm met een sublieme pass. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube passt de bal met de wreef. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş schiet op doel. Dules kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Maurstad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mäkikylä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revheim rent richting de bal. Revheim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Fallada de bal onder controle te krijgen. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik passt de bal zonder na te denken. Mencl is nu in balbezit. Mencl schiet op doel. Anh Bảo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mencl is nu in balbezit. Mencl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 46%, Dala-Fram 88 54%.
Beste Øst - Dala-Fram 88 1:6