Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crushers of oslo Rusken
4iforsvarOff Tactiek 442
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Iglesia schiet op doel. Barullo speelt de bal door. Vilanova speelt de bal door. Iglesia rent richting de bal. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reist kopt de bal weg. Radziejowski rent richting de bal. Onstad begaat een overtreding. Onstad krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Antonsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skammelsrud speelt de bal door. Nordberg speelt de bal door. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Oustabasidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen onderschept slim de pass. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Salamon trapt de bal weg. Caals kopt de bal weg. Onstad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Barullo probeert de bal aan de voet te houden. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nordberg onderschept slim de pass. Nordberg geeft de bal voor. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik onderschept slim de pass. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Rusken 1:0

24e minuut.
Onstad passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oustabasidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iglesia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Barullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Oustabasidis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Rusken 2:0

34e minuut.
Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Oustabasidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik onderschept slim de pass. Żydło rent richting de bal. Żydło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Żydło met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warulik. Piosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onstad wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barullo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Švejnoha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 39%, Rusken 61%.
crushers of oslo - Rusken 2:0

47e minuut.
Iglesia rent richting de bal. Švejnoha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iglesia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iglesia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Piosik probeert de bal aan de voet te houden. Hareide geeft de bal voor. Švejnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia schiet op doel. Salamon bokst de bal weg. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Caals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skammelsrud rent richting de bal. Skammelsrud geeft een hoge lob. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Oustabasidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik onderschept slim de pass. Piosik met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft een hoge lob. Nordberg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De Obaldia speelt de bal door. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglesia de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - Rusken 3:0

76e minuut.
Klungelig pakt Radziejowski de bal. Piosik rent richting de bal. Piosik passt de bal zonder na te denken. Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De Obaldia bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski rent richting de bal. De Obaldia bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
van Meir passt de bal in één keer door. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 33%, Rusken 67%.
crushers of oslo - Rusken 3:0