Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane K.F SHKENDIJA
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 19.6
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Grimstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Cyrzan de bal. Folkestad is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Seim rent richting de bal. Seim geeft de bal voor. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Seim kopt de bal weg. Kaupang rent richting de bal. Bragangues verovert de bal door een tackle van achteren. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 1:0

5e minuut.
Grimstad probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues is nu in balbezit. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 2:0

9e minuut.
Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 3:0

11e minuut.
Grimstad passt de bal met de wreef. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud met een sublieme pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bragangues is nu in balbezit. Ruud heeft problemen om de bal te vangen. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 4:0

13e minuut.
Gulli geeft de bal voor. Ruud met een sublieme pass. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 5:0

14e minuut.
Sandanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandanger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Folkestad de bal. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hjulstad speelt de bal door. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad passt de bal in één keer door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 6:0

24e minuut.
Grimstad heeft problemen om de bal te vangen. Grimstad geeft een hoge lob. Kaupang probeert de bal aan de voet te houden. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 7:0

30e minuut.
Klungelig pakt Bragangues de bal. Cyrzan rent richting de bal. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bragangues is nu in balbezit. Cyrzan is nu in balbezit. Bragangues speelt de bal door. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Myrseth kopt de bal weg. Bragangues probeert de bal met de borst te controleren. Børresen rent richting de bal. Bragangues verovert de bal door een tackle van achteren. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sandanger geeft de bal voor. Buitenspel voor Granli. Goede buitenspelval van de verdediging. Seim neemt vlug de vrije trap. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Seim kopt de bal weg. Børresen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cyrzan. Cyrzan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gulli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leikvoll de bal. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 8:0

38e minuut.
Cyrzan probeert naar een medespeler te passen. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad probeert naar een medespeler te passen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Seim kopt de bal weg. Kaupang heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues is nu in balbezit. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Folkestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Folkestad geeft de bal voor. Daar is Granli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myrseth rent richting de bal. Myrseth geeft de bal voor. Cyrzan krijgt zijn hoofd ertegen. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Thomassen met een sublieme pass. Grimstad is nu in balbezit. Grimstad geeft een hoge lob. Bragangues maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 18%, K.F SHKENDIJA 82%.
Guttane - K.F SHKENDIJA 9:0

53e minuut.
Jarstein met een sublieme pass. Kaupang is nu in balbezit. Bragangues verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Cyrzan verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrzan met een sublieme pass. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Oshaug heeft problemen om de bal te vangen. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bragangues de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 10:0

61e minuut.
Bragangues onderschept slim de pass. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bragangues kopt de bal weg. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 11:0

66e minuut.
Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan geeft de bal voor. Bragangues rent richting de bal. Bragangues schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Børresen de bal. Leikvoll geeft de bal voor. Bragangues springt en kopt de bal. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 12:0

68e minuut.
Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan passt de bal zonder na te denken. Seim speelt de bal door. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cyrzan passt de bal in één keer door. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud speelt de bal door. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Paal! Børresen heeft problemen om de bal te vangen. Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een hoge lob. Ruud kopt de bal weg. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Solås geeft de bal voor. Cyrzan kopt de bal weg. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 13:0

75e minuut.
Myrseth probeert naar een medespeler te passen. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad geeft de bal voor. Bragangues rent richting de bal. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 14:0

76e minuut.
Sandanger is nu in balbezit. Sandanger passt de bal zonder na te denken. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim passt de bal met de wreef. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues schiet op doel. Folkestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 15:0

82e minuut.
Seim met een sublieme pass. Leikvoll heeft problemen om de bal te vangen. Leikvoll geeft een hoge lob. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thomassen trapt de bal weg. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bragangues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 16:0

86e minuut.
Thomassen trapt de bal weg. Seim probeert naar een medespeler te passen. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues heeft problemen om de bal te vangen. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 17:0

89e minuut.
Seim probeert naar een medespeler te passen. Ruud rent richting de bal. Ruud met een sublieme pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 18:0

90e minuut.
Leikvoll met de inworp. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruud de bal. Ruud geeft de bal voor. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - K.F SHKENDIJA 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 20%, K.F SHKENDIJA 80%.
Guttane - K.F SHKENDIJA 19:0