Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guttane Rusken
343 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 47.4
formidable Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Gałęzewski met een sublieme pass. Kalyna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gulli. Gulli krijgt een gele kaart. Kalyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołomański met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Radziejowski de bal. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cyrzan is nu in balbezit. Gałęzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cyrzan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bragangues legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Rusken 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Ruud de bal. Ruud passt de bal zonder na te denken. Bragangues is nu in balbezit. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bragangues passt de bal zonder na te denken. Seim heeft problemen om de bal te vangen. Seim speelt de bal door. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Solås speelt de bal door. Daar is Ruud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruud passt de bal zonder na te denken. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grimstad passt de bal met de wreef. Seim rent richting de bal. Seim passt de bal met de wreef. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Ruud passt de bal zonder na te denken. Grimstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimstad passt de bal in één keer door. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... Salamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Seim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Myrseth de bal. Myrseth geeft een lange en hoge pass. Bragangues springt en kopt de bal. Salamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guttane - Rusken 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 32%, Rusken 68%.
Guttane - Rusken 2:0

56e minuut.
Derkach bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll verovert de bal door een tackle van achteren. Leikvoll passt de bal met de wreef. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Warulik geeft een hoge lob. Inworp. Grimstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cyrzan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. van Meir komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Oustabasidis onderschept slim de pass. Oustabasidis speelt de bal door. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Vilanova passt de bal met de wreef. van Meir is nu in balbezit. van Meir passt de bal zonder na te denken. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański draait met de bal, schiet en ... Hervik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guttane 37%, Rusken 63%.
Guttane - Rusken 2:0