Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken Guttane
442 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Bragangues de bal. Seim rent richting de bal. Barullo onderschept slim de pass. Bragangues probeert naar een medespeler te passen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salamon speelt de bal door. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caals krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hoftun geeft een lange en hoge pass. Gałęzewski kopt de bal weg. Barullo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Seim kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruud de bal. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Guttane 0:1

16e minuut.
Ruud met een sublieme pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues passt de bal zonder na te denken. Ruud is nu in balbezit. Ruud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoftun kopt de bal weg. Cyrzan is nu in balbezit. Gałęzewski met een sublieme pass. Leikvoll geeft de bal voor. Cyrzan springt en kopt de bal. Salamon bokst de bal weg.

19e minuut.
Seim passt de bal zonder na te denken. Ruud rent richting de bal. Ruud met een sublieme pass. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ruud is nu in balbezit. Ruud geeft een lange en hoge pass. Daar is Cyrzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Gałęzewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Radziejowski kopt de bal weg. Reist rent richting de bal. Reist met een sublieme pass. Caals bereikt de bal nog maar net als eerste. Caals haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Barullo geeft de bal voor. Klungelig pakt Caals de bal. Caals probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oustabasidis passt de bal zonder na te denken. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan passt de bal in één keer door. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll geeft een lange en hoge pass. Salamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cyrzan passt de bal in één keer door. Ruud geeft de bal voor. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues draait met de bal, schiet en ... Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Guttane 0:2

36e minuut.
Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Ruud met een sublieme pass. Barullo is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Caals passt de bal zonder na te denken. Radziejowski is nu in balbezit. Hjulstad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radziejowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Meir zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hervik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

41e minuut.
Leikvoll is nu in balbezit. Leikvoll passt de bal met de wreef. Bragangues rent richting de bal. Bragangues haalt uit met een fantastische trap. Salamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Guttane 0:3

44e minuut.
Seim met een sublieme pass. Ruud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruud passt de bal met de wreef. Bragangues is nu in balbezit. Bragangues schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 67%, Guttane 33%.
Rusken - Guttane 0:3

50e minuut.
Solås geeft een lange en hoge pass. Ruud speelt de bal door. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragangues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Grimstad rent richting de bal. Grimstad probeert naar een medespeler te passen. Ruud met een sublieme pass. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Guttane 0:4

70e minuut.
Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Salamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruud de bal. Ruud geeft een hoge lob. Salamon bokst de bal weg. Bragangues springt en kopt de bal. Salamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Caals is nu in balbezit. Caals passt de bal in één keer door. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski schiet op doel. Hervik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Myrseth geeft een hoge lob. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova passt de bal zonder na te denken. Caals rent richting de bal. Caals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 64%, Guttane 36%.
Rusken - Guttane 0:4