Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crushers of oslo K.F SHKENDIJA
4iforsvarOff Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 19.5
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Stadheim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żydło is nu in balbezit. Żydło haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Klungelig pakt Storm de bal. Stadheim is nu in balbezit. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Soltveit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Stadheim met een sublieme pass. Antonsen is nu in balbezit. Antonsen speelt de bal door. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 1:0

7e minuut.
Antonsen met een snelle inworp. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandanger met een sublieme pass. Daar is Kaupang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Iglesia passt de bal met de wreef. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 2:0

17e minuut.
Stadheim probeert naar een medespeler te passen. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ... Soltveit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 3:0

21e minuut.
Folkestad passt de bal zonder na te denken. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia passt de bal zonder na te denken. Piosik is nu in balbezit. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 4:0

25e minuut.
Iglesia is nu in balbezit. Iglesia passt de bal in één keer door. Żydło is nu in balbezit. Żydło schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 5:0

27e minuut.
Antonsen passt de bal in één keer door. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 6:0

30e minuut.
Nordberg kopt de bal weg. Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim met een sublieme pass. Żydło rent richting de bal. Żydło draait met de bal, schiet en ... Thomassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 7:0

32e minuut.
Iglesia passt de bal zonder na te denken. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad passt de bal met de wreef. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Nordberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Folkestad de bal. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Thomassen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stadheim probeert naar een medespeler te passen. Antonsen is nu in balbezit. Antonsen geeft een lange en hoge pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hareide kopt de bal weg. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Thomassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 8:0

40e minuut.
Oshaug met een sublieme pass. Storm rent richting de bal. Storm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holmberg de bal. Holmberg draait met de bal, schiet en ... Soyugür bokst de bal weg.

42e minuut.
Piosik met een sublieme pass. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło passt de bal zonder na te denken. Hareide is nu in balbezit. Hareide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Thomassen met een sublieme pass. Klungelig pakt Żydło de bal. Oshaug is nu in balbezit. Żydło onderschept slim de pass. Żydło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thomassen met een harde bal richting middenveld. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Thomassen trapt de bal weg. Stadheim kopt de bal weg. Iglesia probeert de bal met de borst te controleren. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 25%, K.F SHKENDIJA 75%.
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 9:0

47e minuut.
Oshaug probeert de bal met de borst te controleren. Żydło met een sublieme pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Thomassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 10:0

50e minuut.
Thomassen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stadheim met de inworp. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 11:0

52e minuut.
Børresen controleert de bal met de borst. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Thomassen met een sublieme pass. Børresen kopt de bal weg. Żydło rent richting de bal. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Piosik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 12:0

59e minuut.
Gorciac met een sublieme pass. Stadheim speelt de bal door. Żydło met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 13:0

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piosik zal de hoekschop nemen. Daar is Stadheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 14:0

62e minuut.
Holmberg speelt de bal door. Klungelig pakt Throndsen de bal. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Soltveit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Folkestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 15:0

68e minuut.
Thomassen trapt de bal weg. Kaupang kopt de bal weg. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Folkestad de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hareide geeft een lange en hoge pass. Żydło rent richting de bal. Iglesia rent richting de bal. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Thomassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia passt de bal met de wreef. Żydło rent richting de bal. Żydło draait met de bal, schiet en ... Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 16:0

74e minuut.
Antonsen probeert naar een medespeler te passen. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia met een sublieme pass. Żydło is nu in balbezit. Żydło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stadheim met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Żydło is nu in balbezit. Żydło haalt uit met een fantastische trap. Thomassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 17:0

80e minuut.
Børresen kopt de bal weg. Nordberg rent richting de bal. Nordberg geeft een hoge lob. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Sandanger geeft de bal voor. Skammelsrud rent richting de bal. Skammelsrud passt de bal in één keer door. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Oshaug onderschept slim de pass. Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim passt de bal met de wreef. Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 18:0

87e minuut.
Skammelsrud is nu in balbezit. Skammelsrud geeft de bal voor. Stadheim kopt de bal weg. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Oshaug probeert de bal met de borst te controleren. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żydło geeft de bal voor. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 13%, K.F SHKENDIJA 87%.
crushers of oslo - K.F SHKENDIJA 18:0