Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safdar lyk
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Haukedal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nystuen komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Floa geeft de bal voor. Flatebø kopt de bal weg. Drange probeert de bal aan de voet te houden. Mehlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
safdar - lyk 1:0

40e minuut.
Drange met een sublieme pass. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker passt de bal in één keer door. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen haalt uit met een fantastische trap. Hage bokst de bal weg.

42e minuut.
Nystuen geeft de bal voor. Nybråten is nu in balbezit. Nybråten passt de bal met de wreef. Holstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Holstad speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Floa met een sublieme pass. Ervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik geeft een hoge lob. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safdar 45%, lyk 55%.
safdar - lyk 1:0

47e minuut.
Berntsen is nu in balbezit. Berntsen passt de bal met de wreef. Drange bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlum verovert de bal door een tackle van achteren. Mehlum schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ervik probeert naar een medespeler te passen. Becker is nu in balbezit. Knarvik rent richting de bal. Becker rent richting de bal. Becker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ervik geeft de bal voor. Høiby is nu in balbezit. Høiby speelt de bal door. Mehlum rent richting de bal. Mehlum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Winsnes is nu in balbezit. Mehlum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drange. Drange krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safdar 64%, lyk 36%.
safdar - lyk 1:0

lyk