Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: 2. divisjon.02
  • Stadion: fay Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3067
fay safdar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Floa is nu in balbezit. Braut onderschept slim de pass. Braut probeert naar een medespeler te passen. Evensen is nu in balbezit. Evensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Evensen rent richting de bal. Evensen schiet op doel. Huus kopt de bal weg. Skogli is nu in balbezit. Skogli schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Haukedal controleert de bal met de borst. Sæland rent richting de bal. Sæland passt de bal zonder na te denken. Evensen rent richting de bal. Evensen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sæternes rent richting de bal. Sæternes geeft de bal voor. Borsheim kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Høiby neemt de hoekschop. Sandberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mehlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sæland is nu in balbezit. Sæland met een sublieme pass. Skogli is nu in balbezit. Skogli geeft een lange en hoge pass. Hage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fay 42%, safdar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fay - safdar 0:0

46e minuut.
Sæland rent richting de bal. Høiby rent richting de bal. Sæland begaat een overtreding. Sæland krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Winsnes verovert de bal door een tackle van achteren. Lillegård onderschept slim de pass. Braut rent richting de bal. Mehlum onderschept slim de pass. Mehlum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Floa geeft een lange en hoge pass. Borsheim rent richting de bal. Borsheim geeft een hoge lob. Utheim heeft problemen om de bal te vangen. Utheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Evensen passt de bal in één keer door. Mæhlum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mæhlum probeert naar een medespeler te passen. Evensen is nu in balbezit. Evensen haalt uit met een fantastische trap. Hage bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Inworp. Braut met de inworp. Mæhlum is nu in balbezit. Mæhlum geeft de bal voor. Evensen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hage bokst de bal weg.

85e minuut.
Winsnes probeert de bal aan de voet te houden. Ågotnes is nu in balbezit. Skogli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skogli krijgt een gele kaart. Ågotnes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ågotnes kan niet meer verder spelen. Knarvik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fay 47%, safdar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fay - safdar 0:0