Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 19:29
  • Competitiewedstrijd: 2. divisjon.02
  • Stadion: lyk Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3096
lyk fay
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Fagervold onderschept slim de pass. Fagervold speelt de bal door. Landsverk is nu in balbezit. Westlie onderschept slim de pass. Westlie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sæland met een snelle inworp. Nybråten probeert naar een medespeler te passen. Utheim is nu in balbezit. Utheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goa kopt de bal weg. Nybråten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sæland. Sæland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lyk 50%, fay 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lyk - fay 0:0

51e minuut.
Braut onderschept slim de pass. Holst is nu in balbezit. Braut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braut krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogli onderschept slim de pass. Skogli passt de bal met de wreef. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandberg trapt de bal weg. Utheim met een sublieme pass. Evensen is nu in balbezit. Evensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lyk - fay 0:1

64e minuut.
Westlie passt de bal in één keer door. Storli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Utheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utheim schiet op doel. Kolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lyk - fay 0:2

71e minuut.
Inworp. Mæhlum met een snelle inworp. Utheim rent richting de bal. Utheim geeft de bal voor. Daar is Nymoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mæhlum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen haalt uit met een fantastische trap. Kolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lyk - fay 0:3

82e minuut.
Skogli passt de bal in één keer door. Nybråten probeert naar een medespeler te passen. Goa is nu in balbezit. Berntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Berntsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lyk - fay 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lyk 62%, fay 38%.
lyk - fay 1:3
lyk