Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM SBK Gnagere
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


35e minuut.
Lillegård onderschept slim de pass. Lillegård passt de bal zonder na te denken. Alvær rent richting de bal. Stangeland probeert naar een medespeler te passen. Halstensen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 38%, SBK Gnagere 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - SBK Gnagere 0:0

64e minuut.
Tysnes is nu in balbezit. Tysnes geeft een lange en hoge pass. Oma is nu in balbezit. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland schiet op doel. Nordvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Woldseth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liverød bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hjortland zijn tegenspeler op de grond. Hjortland krijgt een gele kaart. Liverød wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Liverød kan niet meer verder spelen. Horntvedt komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Tysnes de bal. Lillegård rent richting de bal. Lillegård passt de bal zonder na te denken. Alvær geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - SBK Gnagere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 31%, SBK Gnagere 69%.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - SBK Gnagere 1:0