Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBK Gnagere KRKRKOKO497@YAHOO.COM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Taksdal geeft een hoge lob. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvær schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alvær krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsaker onderschept slim de pass. Alsaker speelt de bal door. Høiseth rent richting de bal. Høiseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lillegård passt de bal met de wreef. Woldseth bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Høiseth. Woldseth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Woldseth kan niet meer verder spelen. Sommer komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Strøm geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sletner rent richting de bal. Sletner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Soltvedt trapt de bal weg van het doel. Høiseth rent richting de bal. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland haalt uit met een fantastische trap. Nordvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBK Gnagere 45%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBK Gnagere - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0

54e minuut.
Liverød geeft de bal voor. Inworp. Mork met een snelle inworp. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sommer verovert de bal door een tackle van achteren. Sommer met een sublieme pass. Stangeland probeert naar een medespeler te passen. Hjortland is nu in balbezit. Hjortland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alvær rent richting de bal. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer geeft een lange en hoge pass. Herheim rent richting de bal. Herheim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mikalsen met een snelle inworp. Liverød controleert de bal met de borst. Liverød geeft de bal voor. Herheim rent richting de bal. Herheim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBK Gnagere 66%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBK Gnagere - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0