Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idrettsklubben Start per
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus geeft de bal voor. Myhrvold is nu in balbezit. Sørhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Sørhaug haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sandvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sørhaug is nu in balbezit. Heimstad controleert de bal met de borst. Sørhaug is nu in balbezit. Sørhaug draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Myhrvold de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lystad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stokstad speelt de bal door. Leiknes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horntvedt. Leiknes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Vigerust passt de bal in één keer door. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tronhuus. Tronhuus krijgt een gele kaart. Hagberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hagberg kan niet meer verder spelen. Gjesdal komt het veld opgelopen. Vigerust met een snel genomen vrije trap. Skjevik kan de bal niet met de borst controleren. Horntvedt is nu in balbezit. Horntvedt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 52%, per 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - per 0:0

53e minuut.
Huus met de inworp. Vigerust rent richting de bal. Vigerust haalt uit met een fantastische trap. Horntvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Horntvedt geeft de bal voor. Einarsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrettsklubben Start - per 0:1

56e minuut.
Stokstad verovert de bal door een tackle van achteren. Stokstad passt de bal zonder na te denken. Gjesdal rent richting de bal. Gjesdal schiet op doel. Einarsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrettsklubben Start - per 0:2

60e minuut.
Kvaale rent richting de bal. Kvaale passt de bal in één keer door. Strømsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrettsklubben Start - per 1:2

71e minuut.
Kvaale passt de bal zonder na te denken. Vistnes is nu in balbezit. Vigerust begaat een overtreding. Vigerust krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 36%, per 64%.
Idrettsklubben Start - per 1:2