Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM Naughty Nurses
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Goa passt de bal met de wreef. Davidsen rent richting de bal. Davidsen passt de bal zonder na te denken. Thue heeft problemen om de bal te vangen. Thue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Slåen met een harde bal richting middenveld. Davidsen kopt de bal weg. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rød geeft de bal voor. Oma heeft problemen om de bal te vangen. Goa probeert naar een medespeler te passen. Alvær is nu in balbezit. Alvær geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lillegård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hjortland rent richting de bal. Hjortland probeert naar een medespeler te passen. Oma rent richting de bal. Oma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rød rent richting de bal. Hjortland onderschept slim de pass. Hjortland passt de bal zonder na te denken. Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - Naughty Nurses 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 41%, Naughty Nurses 59%.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - Naughty Nurses 1:0

50e minuut.
Hjortland passt de bal met de wreef. Oma rent richting de bal. Goa is nu in balbezit. Oma verovert de bal door een tackle van achteren. Oma draait met de bal, schiet en ... Slåen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mork neemt de hoekschop. Slåen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland onderschept slim de pass. Hjortland speelt de bal door. Oma rent richting de bal. Oma schiet op doel. Slåen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - Naughty Nurses 2:0

60e minuut.
Alvær rent richting de bal. Alvær geeft de bal voor. Rød is nu in balbezit. Mellemstrand onderschept slim de pass. Mellemstrand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Årvik is nu in balbezit. Årvik geeft een hoge lob. Tysnes rent richting de bal. Dalheim onderschept slim de pass. Dalheim speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Årvik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mork zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland draait met de bal, schiet en ... Slåen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - Naughty Nurses 3:0

68e minuut.
Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland verovert de bal door een tackle van achteren. Hjortland passt de bal met de wreef. Oma is nu in balbezit. Oma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tysnes kopt de bal weg. Hjortland rent richting de bal. Hjortland passt de bal zonder na te denken. Oma is nu in balbezit. Oma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gjelstad trapt de bal weg. Klungelig pakt Goa de bal. Hjortland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hjortland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 49%, Naughty Nurses 51%.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - Naughty Nurses 3:0