Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kheang per
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Erstad probeert naar een medespeler te passen. Buvik rent richting de bal. Buvik passt de bal zonder na te denken. Lysaker rent richting de bal. Lysaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stavnes passt de bal zonder na te denken. Hammerstad speelt de bal door. Buvik is nu in balbezit. Lysaker rent richting de bal. Lysaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Holmefjord is nu in balbezit. Stavnes onderschept slim de pass. Stavnes probeert naar een medespeler te passen. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Huus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammerstad. Huus raakt geblesseerd tijdens het duel. Strømsvåg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Huus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huus passt de bal met de wreef. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stokstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmefjord met een snelle inworp. Lysaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysaker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buvik is nu in balbezit. Heimstad rent richting de bal. Buvik verovert de bal door een tackle van achteren. Buvik draait met de bal, schiet en ... Sandvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 47%, per 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kheang - per 0:0

51e minuut.
Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad geeft de bal voor. Daar is Heimstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stavnes passt de bal in één keer door. Hagberg is nu in balbezit. Pladsen begaat een overtreding. Hagberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Hagberg komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pladsen probeert naar een medespeler te passen. Lysaker is nu in balbezit. Lysaker met een sublieme pass. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ... Sandvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 41%, per 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kheang - per 0:0