Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
per kheang
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Stokstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagberg verovert de bal door een tackle van achteren. Vigerust rent richting de bal. Vigerust haalt uit met een fantastische trap. Finstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
per - kheang 1:0

8e minuut.
Stokstad probeert naar een medespeler te passen. Bergerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vigerust krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Stokstad heeft problemen om de bal te vangen. Lysaker is nu in balbezit. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Myhrvold de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lyngås is nu in balbezit. Stokstad verovert de bal door een tackle van achteren. Stokstad passt de bal in één keer door. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
per - kheang 2:0

33e minuut.
Huus geeft een lange en hoge pass. Daar is Bergerud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stokstad de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 50%, kheang 50%.
per - kheang 2:0

53e minuut.
Pladsen passt de bal zonder na te denken. Lyngås rent richting de bal. Lyngås speelt de bal door. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
per - kheang 2:1

57e minuut.
Bergerud passt de bal zonder na te denken. Lyngås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngås passt de bal zonder na te denken. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Strømsvåg met een snelle inworp. Stavnes probeert naar een medespeler te passen. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Finstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
per - kheang 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 49%, kheang 51%.
per - kheang 3:1