Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kheang Naughty Nurses
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Årseth rent richting de bal. Holmefjord onderschept slim de pass. Holmefjord speelt de bal door. Buvik is nu in balbezit. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kheang - Naughty Nurses 1:0

8e minuut.
Daar is Hammerstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammerstad met een sublieme pass. Buvik is nu in balbezit. Buvik haalt uit met een fantastische trap. Farestveit probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ulvestad rent richting de bal. Hammerstad verovert de bal door een tackle van achteren. Hammerstad geeft een hoge lob. Buvik is nu in balbezit. Buvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ulvestad kan de bal niet met de borst controleren. Hammerstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulvestad. Ulvestad krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hartveit geeft een hoge lob. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue schiet op doel. Stokstad probeert de bal aan de voet te houden. Finstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kheang - Naughty Nurses 1:1

39e minuut.
Hammerstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerstad met een sublieme pass. Årvik rent richting de bal. Buvik onderschept slim de pass. Buvik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Erstad rent richting de bal. Erstad passt de bal met de wreef. Årseth is nu in balbezit. Buvik verovert de bal door een tackle van achteren. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 46%, Naughty Nurses 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kheang - Naughty Nurses 1:1

58e minuut.
Buvik is nu in balbezit. Buvik probeert naar een medespeler te passen. Goa controleert de bal met de borst. Lysaker is nu in balbezit. Lysaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sundsvold met een sublieme pass. Bergerud is nu in balbezit. Bergerud passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thue de bal. Thue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hammerstad is nu in balbezit. Davidsen onderschept slim de pass. Davidsen passt de bal zonder na te denken. Thue rent richting de bal. Thue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Buvik onderschept slim de pass. Buvik haalt uit met een fantastische trap. Årvik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmefjord neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buvik rent richting de bal. Buvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kheang - Naughty Nurses 2:1

86e minuut.
Holmefjord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lysaker heeft problemen om de bal te vangen. Lysaker met een sublieme pass. Hammerstad is nu in balbezit. Hammerstad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 43%, Naughty Nurses 57%.
kheang - Naughty Nurses 2:1