Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naughty Nurses kheang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hammerstad onderschept slim de pass. Hammerstad met een sublieme pass. Buvik rent richting de bal. Lyngås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naughty Nurses - kheang 0:1

5e minuut.
Buvik is nu in balbezit. Lyngås bereikt de bal nog maar net als eerste. Årseth onderschept slim de pass. Buvik onderschept slim de pass. Buvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lyngås bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad passt de bal in één keer door. Lyngås is nu in balbezit. Lyngås haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Hartveit rent richting de bal. Hartveit geeft een hoge lob. Årseth is nu in balbezit. Buvik onderschept slim de pass. Buvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Årseth is nu in balbezit. Lyngås verovert de bal door een tackle van achteren. Lyngås speelt de bal door. Buvik is nu in balbezit. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naughty Nurses - kheang 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Bergerud de bal. Davidsen rent richting de bal. Hammerstad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hammerstad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naughty Nurses 54%, kheang 46%.
Naughty Nurses - kheang 0:2

50e minuut.
Goa passt de bal zonder na te denken. Årseth probeert naar een medespeler te passen. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue onderschept slim de pass. Thue schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naughty Nurses - kheang 1:2

65e minuut.
Lyngås is nu in balbezit. Rød tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyngås is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyngås zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Farestveit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slåen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Davidsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Røneid komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bergerud verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad geeft de bal voor. Thue is nu in balbezit. Thue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stokstad trapt de bal weg. Dalheim kan de bal niet met de borst controleren. Hammerstad begaat een overtreding. Hammerstad krijgt een gele kaart. Dalheim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Ulvestad passt de bal zonder na te denken. Thue is nu in balbezit. Thue probeert naar een medespeler te passen. Røneid bereikt de bal nog maar net als eerste. Røneid draait met de bal, schiet en ... Finstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naughty Nurses 38%, kheang 62%.
Naughty Nurses - kheang 1:2