Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
per SBK Gnagere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horntvedt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Solås heeft problemen om de bal te vangen. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
per - SBK Gnagere 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikalsen de bal onder controle te krijgen. Vigerust speelt de bal door. Stangeland is nu in balbezit. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alsaker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huus met een snelle inworp. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust haalt uit met een fantastische trap. Nordvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hagberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
per - SBK Gnagere 2:0

21e minuut.
Høiseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiseth draait met de bal, schiet en ... Heimstad heeft problemen om de bal te vangen. Mikalsen rent richting de bal. Mikalsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alsaker passt de bal zonder na te denken. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes speelt de bal door. Høiseth is nu in balbezit. Høiseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stavnes is nu in balbezit. Stavnes passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sletner de bal onder controle te krijgen. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mikalsen met een sublieme pass. Horntvedt is nu in balbezit. Horntvedt probeert naar een medespeler te passen. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 40%, SBK Gnagere 60%.
per - SBK Gnagere 2:0

51e minuut.
Alsaker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huus met de inworp. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vigerust met een snelle inworp. Stokstad geeft een lange en hoge pass. Halstensen is nu in balbezit. Hagberg rent richting de bal. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Nordvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stokstad kopt de bal weg. Horntvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Nordvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stangeland probeert de bal met de borst te controleren. Horntvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Horntvedt passt de bal zonder na te denken. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
per - SBK Gnagere 3:0

89e minuut.
Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust geeft de bal voor. Hagberg probeert de bal aan de voet te houden. Huus bereikt de bal nog maar net als eerste. Huus draait met de bal, schiet en ... Nordvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stokstad is nu in balbezit. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 39%, SBK Gnagere 61%.
per - SBK Gnagere 3:0