Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idrettsklubben Start KRKRKOKO497@YAHOO.COM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tronhuus passt de bal in één keer door. Oma is nu in balbezit. Ottosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland onderschept slim de pass. Hjortland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Skjevik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alvær met een snelle inworp. Hjortland rent richting de bal. Hjortland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Skjevik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvær met een snelle inworp. Hjortland is nu in balbezit. Hjortland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tronhuus verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus geeft een hoge lob. Soltvedt kopt de bal weg. Lystad is nu in balbezit. Lystad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hjortland rent richting de bal. Kvaale is nu in balbezit. Kvaale passt de bal in één keer door. Alvær is nu in balbezit. Alvær geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 65%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0

46e minuut.
Kvaale verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaale probeert naar een medespeler te passen. Tronhuus rent richting de bal. Hjortland onderschept slim de pass. Hjortland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tysnes rent richting de bal. Tysnes probeert naar een medespeler te passen. Skjevik rent richting de bal. Alvær onderschept slim de pass. Alvær geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hjortland rent richting de bal. Hjortland geeft een lange en hoge pass. Jordal probeert de bal aan de voet te houden. Oma rent richting de bal. Oma draait met de bal, schiet en ... Einarsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kvaale met een sublieme pass. Tysnes rent richting de bal. Leiknes begaat een overtreding. Leiknes krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Strøm speelt de bal door. Daar is Sørhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellemstrand is nu in balbezit. Kvaale verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 62%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0