Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team pocketpussy kheang
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Lysaker verovert de bal door een tackle van achteren. Lysaker probeert naar een medespeler te passen. Holen rent richting de bal. Buvik verovert de bal door een tackle van achteren. Buvik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team pocketpussy - kheang 0:1

23e minuut.
Eid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundsvold met een snelle inworp. Lysaker rent richting de bal. Lysaker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Selstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerstad is nu in balbezit. Hammerstad geeft een hoge lob. Buvik heeft problemen om de bal te vangen. Buvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Erstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lidal met een snelle inworp. Sandemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandemose draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 69%, kheang 31%.
Team pocketpussy - kheang 0:1

60e minuut.
Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal in één keer door. Lysaker rent richting de bal. Lysaker speelt de bal door. Buvik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tessem geeft een hoge lob. Hammerstad met een sublieme pass. Buvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik draait met de bal, schiet en ... Eid probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 59%, kheang 41%.
Team pocketpussy - kheang 0:1