Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM per
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lillegård raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taksdal komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Stokstad rent richting de bal. Stokstad geeft een lange en hoge pass. Kielland is nu in balbezit. Hagberg rent richting de bal. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Alvær probeert naar een medespeler te passen. Oma rent richting de bal. Hjortland rent richting de bal. Hjortland haalt uit met een fantastische trap. Sandvik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 38%, per 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - per 0:0

46e minuut.
Hagberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gjesdal komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vigerust passt de bal in één keer door. Huus rent richting de bal. Tysnes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tysnes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Mork bereikt de bal nog maar net als eerste. Mork geeft de bal voor. Klungelig pakt Heimstad de bal. Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Myhrvold is nu in balbezit. Oma rent richting de bal. Myhrvold onderschept slim de pass. Hjortland onderschept slim de pass. Hjortland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Soltvedt probeert de bal aan de voet te houden. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust draait met de bal, schiet en ... Soltvedt heeft problemen om de bal te vangen. Gjesdal bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gjesdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjesdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - per 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRKRKOKO497@YAHOO.COM 54%, per 46%.
KRKRKOKO497@YAHOO.COM - per 0:1