Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
per KRKRKOKO497@YAHOO.COM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Horntvedt probeert de bal aan de voet te houden. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland schiet op doel. Myhrvold probeert de bal aan de voet te houden. Sandvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:1

21e minuut.
Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg is nu in balbezit. Strøm is nu in balbezit. Vigerust is nu in balbezit. Vigerust draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 1:1

28e minuut.
Horntvedt met de inworp. Vigerust is nu in balbezit. Vigerust geeft een lange en hoge pass. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 2:1

37e minuut.
Vigerust met de inworp. Horntvedt is nu in balbezit. Horntvedt passt de bal met de wreef. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Huus geeft de bal voor. Lillegård probeert de bal aan de voet te houden. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg schiet op doel. Gjelstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 48%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 52%.
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 3:1

47e minuut.
Stokstad passt de bal met de wreef. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust passt de bal zonder na te denken. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Hjortland geeft de bal voor. Mork rent richting de bal. Mork draait met de bal, schiet en ... Høiseth is nu in balbezit. Høiseth schiet op doel. Sandvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tysnes onderschept slim de pass. Tysnes geeft de bal voor. Høiseth is nu in balbezit. Hjortland rent richting de bal. Hjortland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 3:2

64e minuut.
Huus passt de bal zonder na te denken. Vigerust rent richting de bal. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Soltvedt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 59%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 41%.
per - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 3:2