Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kheang KRKRKOKO497@YAHOO.COM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Bergerud is nu in balbezit. Alvær verovert de bal door een tackle van achteren. Alvær speelt de bal door. Hjortland rent richting de bal. Hjortland haalt uit met een fantastische trap. Finstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kielland speelt de bal door. Mork bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad maakt een afschuwelijke overtreding. Erstad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Nevland rent richting de bal. Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik verovert de bal door een tackle van achteren. Sundsvold is nu in balbezit. Sundsvold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 45%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kheang - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:0

47e minuut.
Bergerud geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvær met de inworp. Hjortland rent richting de bal. Hjortland geeft een lange en hoge pass. Finstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Høiseth is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kheang - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:1

56e minuut.
Sæverud geeft de bal voor. Kielland kopt de bal weg. Klungelig pakt Stokstad de bal. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stokstad geeft een hoge lob. Høiseth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Høiseth passt de bal met de wreef. Mork rent richting de bal. Mork schiet op doel. Finstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lysaker passt de bal in één keer door. Buvik is nu in balbezit. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik verovert de bal door een tackle van achteren. Buvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stokstad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mork met een snelle inworp. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lysaker is nu in balbezit. Lysaker probeert naar een medespeler te passen. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Buvik onderschept slim de pass. Buvik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kheang 53%, KRKRKOKO497@YAHOO.COM 47%.
kheang - KRKRKOKO497@YAHOO.COM 0:1