Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
per Team pocketpussy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


32e minuut.
Stokstad passt de bal in één keer door. Vigerust rent richting de bal. Vigerust speelt de bal door. Gjesdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjesdal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
per - Team pocketpussy 1:0

45e minuut.
Lidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidal geeft een hoge lob. Daar is Strømsvåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eikenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 58%, Team pocketpussy 42%.
per - Team pocketpussy 1:0

47e minuut.
Huus met een sublieme pass. Vigerust heeft problemen om de bal te vangen. Vigerust passt de bal in één keer door. Gjesdal rent richting de bal. Gjesdal haalt uit met een fantastische trap. Borgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sunde rent richting de bal. Vigerust is nu in balbezit. Sunde begaat een overtreding. Vigerust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stokstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 47%, Team pocketpussy 53%.
per - Team pocketpussy 1:0