Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team pocketpussy per
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sandemose met een sublieme pass. Eikenes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigerust. Vigerust krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Stavnes speelt de bal door. Klungelig pakt Olsnes de bal. Olsnes met een sublieme pass. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Sandvik trapt de bal weg. Engebråten speelt de bal door. Daar is Sandemose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandemose haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Huus kopt de bal weg. Vigerust heeft problemen om de bal te vangen. Vigerust speelt de bal door. Hagberg rent richting de bal. Hagberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Horntvedt met een snelle inworp. Vigerust heeft problemen om de bal te vangen. Vigerust geeft een lange en hoge pass. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap. Borgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team pocketpussy - per 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Olsnes de bal. Olsnes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huus met een snelle inworp. Vigerust geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Myhrvold trapt de bal weg. Horntvedt is nu in balbezit. Engebråten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engebråten krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Stavnes is nu in balbezit. Sandemose is nu in balbezit. Sandemose speelt de bal door. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes schiet op doel. Sandvik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 51%, per 49%.
Team pocketpussy - per 0:1

49e minuut.
Huus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigerust is nu in balbezit. Vigerust passt de bal met de wreef. Hagberg rent richting de bal. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vigerust verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad onderschept slim de pass. Røstad speelt de bal door. Eikenes is nu in balbezit. Eikenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team pocketpussy - per 1:1

58e minuut.
Sandvik trapt de bal weg van het doel. Engebråten controleert de bal met de borst. Vigerust probeert naar een medespeler te passen. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bjørdal geeft de bal voor. Inworp. Lidal met de inworp. Sandemose is nu in balbezit. Sandemose draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Vigerust rent richting de bal. Vigerust met een sublieme pass. Hagberg rent richting de bal. Hagberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team pocketpussy 36%, per 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team pocketpussy - per 1:1