Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idrettsklubben Start Naughty Nurses
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Goa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaale is nu in balbezit. Goa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaale verovert de bal door een tackle van achteren. Kvaale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tronhuus passt de bal in één keer door. Årseth rent richting de bal. Goa is nu in balbezit. Sørhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Sørhaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Davidsen kan de bal niet met de borst controleren. Vistnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vistnes passt de bal zonder na te denken. Sørhaug is nu in balbezit. Sørhaug draait met de bal, schiet en ... Slåen bokst de bal weg.

22e minuut.
Farestveit geeft de bal voor. Inworp. Lystad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvaale is nu in balbezit. Kvaale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dalheim passt de bal zonder na te denken. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad met een sublieme pass. Thue is nu in balbezit. Thue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 41%, Naughty Nurses 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - Naughty Nurses 0:0

51e minuut.
Kvaale is nu in balbezit. Davidsen verovert de bal door een tackle van achteren. Tronhuus begaat een overtreding. Tronhuus krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Farestveit trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tronhuus de bal. Tronhuus passt de bal in één keer door. Kvaale rent richting de bal. Kvaale schiet op doel. Slåen bokst de bal weg.

64e minuut.
Kvaale is nu in balbezit. Ulvestad onderschept slim de pass. Ulvestad speelt de bal door. Dalheim rent richting de bal. Dalheim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vistnes met een sublieme pass. Lystad rent richting de bal. Årseth rent richting de bal. Årseth geeft een lange en hoge pass. Lystad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Goa probeert naar een medespeler te passen. Jordal speelt de bal door. Sørhaug rent richting de bal. Kvaale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jordal met een snelle inworp. Vistnes is nu in balbezit. Vistnes passt de bal met de wreef. Lystad is nu in balbezit. Lystad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 55%, Naughty Nurses 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - Naughty Nurses 0:0