Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naughty Nurses per
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ulvestad geeft een lange en hoge pass. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim probeert naar een medespeler te passen. Thue is nu in balbezit. Thue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naughty Nurses - per 1:0

11e minuut.
Stavnes speelt de bal door. Farestveit rent richting de bal. Hagberg onderschept slim de pass. Hagberg draait met de bal, schiet en ... Slåen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naughty Nurses - per 1:1

28e minuut.
Stavnes probeert de bal met de borst te controleren. Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes begaat een overtreding. Stavnes krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes passt de bal in één keer door. Ulvestad rent richting de bal. Vigerust verovert de bal door een tackle van achteren. Vigerust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad passt de bal zonder na te denken. Strømsvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naughty Nurses 52%, per 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naughty Nurses - per 1:1

48e minuut.
Vigerust rent richting de bal. Vigerust passt de bal met de wreef. Årvik is nu in balbezit. Hagberg onderschept slim de pass. Hagberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dalheim geeft de bal voor. Hartveit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strømsvåg. Hartveit wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hartveit kan niet meer verder spelen. Østvang komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Davidsen is nu in balbezit. Davidsen passt de bal zonder na te denken. Heimstad is nu in balbezit. Thue onderschept slim de pass. Thue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Myhrvold geeft een hoge lob. Horntvedt is nu in balbezit. Årseth maakt een afschuwelijke overtreding. Årseth is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Horntvedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horntvedt met een snel genomen vrije trap. Huus is nu in balbezit. Huus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvestad passt de bal zonder na te denken. Østvang is nu in balbezit. Østvang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naughty Nurses 47%, per 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naughty Nurses - per 1:1