Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
per Naughty Nurses
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Farestveit trapt de bal weg van het doel. Davidsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Strømsvåg de bal. Thue rent richting de bal. Thue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vigerust geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dalheim de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigerust met de inworp. Horntvedt geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ulvestad speelt de bal door. Davidsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokstad krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Myhrvold met een harde bal richting middenveld. Daar is Vigerust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigerust passt de bal zonder na te denken. Hagberg rent richting de bal. Hagberg schiet op doel. Slåen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Farestveit geeft de bal voor. Inworp. Horntvedt met de inworp. Vigerust bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigerust schiet op doel. Slåen bokst de bal weg. Hagberg kan de bal niet met de borst controleren. Slåen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hagberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
per - Naughty Nurses 1:0

11e minuut.
Ulvestad probeert naar een medespeler te passen. Thue is nu in balbezit. Stavnes is nu in balbezit. Thue verovert de bal door een tackle van achteren. Thue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Slåen trapt de bal weg van het doel. Stokstad kopt de bal weg. Hagberg rent richting de bal. Hagberg draait met de bal, schiet en ... Slåen bokst de bal weg.

26e minuut.
Hagberg probeert de bal met de borst te controleren. Rød probeert naar een medespeler te passen. Ulvestad met een sublieme pass. Thue is nu in balbezit. Thue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
per - Naughty Nurses 1:1

32e minuut.
Stokstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidsen rent richting de bal. Davidsen draait met de bal, schiet en ... Sandvik bokst de bal weg. Daar is Stavnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thue rent richting de bal. Thue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
per - Naughty Nurses 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 59%, Naughty Nurses 41%.
per - Naughty Nurses 1:2

54e minuut.
Horntvedt onderschept slim de pass. Horntvedt probeert naar een medespeler te passen. Farestveit is nu in balbezit. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Horntvedt passt de bal in één keer door. Stavnes is nu in balbezit. Vigerust probeert naar een medespeler te passen. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stokstad is nu in balbezit. Davidsen verovert de bal door een tackle van achteren. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidsen rent richting de bal. Davidsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ulvestad geeft de bal voor. Strømsvåg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myhrvold is nu in balbezit. Thue verovert de bal door een tackle van achteren. Thue schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Heimstad geeft een hoge lob. Horntvedt rent richting de bal. Horntvedt passt de bal in één keer door. Huus bereikt de bal nog maar net als eerste. Huus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
per - Naughty Nurses 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: per 52%, Naughty Nurses 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
per - Naughty Nurses 2:2