Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Idrettsklubben Start Team pocketpussy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Sørhaug begaat een overtreding. Engebråten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Engebråten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ottosen is nu in balbezit. Eikenes onderschept slim de pass. Eikenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kvaale is nu in balbezit. Kvaale speelt de bal door. Sørhaug is nu in balbezit. Sørhaug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Idrettsklubben Start - Team pocketpussy 1:0

37e minuut.
Daar is Sunde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunde geeft de bal voor. Eikenes rent richting de bal. Sandemose rent richting de bal. Sandemose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Idrettsklubben Start - Team pocketpussy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 50%, Team pocketpussy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - Team pocketpussy 1:1

49e minuut.
Røstad met een sublieme pass. Sandemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vistnes zijn tegenspeler op de grond. Vistnes krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Engebråten geeft een lange en hoge pass. Woldseth rent richting de bal. Woldseth speelt de bal door. Daar is Eikenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eikenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Eikenes rent richting de bal. Haug verovert de bal door een tackle van achteren. Haug passt de bal in één keer door. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ottosen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Woldseth met de inworp. Sandemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandemose geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Engebråten kopt de bal weg. Daar is Tronhuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandemose met een sublieme pass. Eikenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikenes haalt uit met een fantastische trap. Einarsen bokst de bal weg.

83e minuut.
Vistnes passt de bal in één keer door. Kvaale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvaale passt de bal zonder na te denken. Sørhaug is nu in balbezit. Sørhaug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tronhuus speelt de bal door. Leiknes rent richting de bal. Leiknes geeft een hoge lob. Daar is Holen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørhaug krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Idrettsklubben Start 61%, Team pocketpussy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Idrettsklubben Start - Team pocketpussy 1:1